Depressie


 

U hoort mensen vaak zeggen dat ze ‘even een dipje’ hebben. Iedereen is weleens somber of treurig. Zulke gevoelens kunnen opkomen na een nare gebeurtenis, ruzie, het verlies van een dierbaar iemand of zomaar. Meestal trekt dit gevoel vanzelf weg. Maar bij u blijft deze stemming aanhouden. U heeft nergens meer zin in of belangstelling voor. U hele leven wordt beheerst door somberheid. Ook al is het lekker weer en bruist alles om u heen van leven, het raakt u niet. U mist de energie om iets te ondernemen. Het lukt u maar niet om deze stemming te veranderen.

Wanneer u dit herkent en de klachten al geruime tijd onafgebroken een prominente rol spelen, kan er sprake zijn van een depressie en is het raadzaam om een afspraak te plannen met één van onze experts. Uiteraard zullen we pas na een persoonlijk gesprek met u kunnen bepalen of en in welke mate sprake is van depressie. Er zijn verschillende varianten, van mild tot zwaar.

 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692

KVK-nummer: 50463438