WERKWIJZEElk traject begint met een intakegesprek. Daarna volgen de coachingsgesprekken, training of therapie. Een afspraak hiervoor maakt u telefonisch of via de e-mail.

In het intakegesprek legt u uit waaraan u wilt werken of waar u tegen aan loopt. U verwoordt de vragen die u heeft en bepaalt uw belangrijkste coachingsvraag en uw doelstelling voor het traject. De coach helpt u hierbij en vult samen met u het intakeformulier in. De coach schetst het verloop van het traject en legt uit wat van u verwacht wordt bij het werken aan uw eigen herstel/succes.


Na het intakegesprek besluit u of u kiest voor coaching, training en/of therapie door ABC Balans. Aan het eind van het traject kijkt u in een afrondend gesprek samen met de coach terug op de resultaten. Wanneer u in overleg met uw werkgever of opdrachtgever een traject volgt, ontvangt uw werkgever of opdrachtgever een rapportage met informatie over het doel, de coachingsvraag en de werkwijze gedurende het traject. Uw werkgever krijgt geen inzicht in vertrouwelijke gegevens.

 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692


E-mail: contact@abcbalans.nl


KVK-nummer: 50463438