WIEVoor wie

Doelgroep van ABC Balans

ABC richt zich op mensen die door stress, overspannenheid of burnout uit balans zijn geraakt. Balans is hierbij één van de belangrijkste kernwoord. Denk bijvoorbeeld aan:

* balans tussen werk en privé;

* balans tussen lichaam en geest;

* balans tussen gevoel en verstand;

* balans tussen inspanning en ontspanning.

Juist in tijden van stress is het belangrijk om goed te kunnen balanceren.

De diensten van ABC Balans zijn zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Door wie

In het aanbieden van onze diensten maken wij geen onderscheid in gebieden, maar hebben wij juist oog en aandacht voor de samenhang van de drie levensgebieden te weten: werk, gezondheid en prive. Daarom werkt ABC met experts samen.

De programma's worden gekenmerkt door diversiteit gericht op het te behalen doel. Voor een coachingtraject betekent dit dat een klant altijd 1 vaste coach heeft en afhankelijk van de problematiek, er ook een andere coach kan worden ingezet. Programma's, workshops en trainingen worden uitgevoerd door meerdere coaches, elk met een eigen specifiek aandachtsgebied.

Door deze manier van werken kunnen we aandacht geven aan de samenhang tussen werk, gezondheid en prive. Door het maatwerk bepalen we de intensiteit op elk van deze gebieden


Klik op de onderstaande links om meer informatie te krijgen over de personen:

- Myrian Arets


 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692


E-mail: contact@abcbalans.nl


KVK-nummer: 50463438