Gedragsproblemen van kinderen en kinderen die uit balans zijn


 

Kinderen met gedragsproblemen zoals woede-uitbarstingen, concentratieproblemen, faalangst, te lief willen zijn, ontbrekende weerbaarheid, negatieve aandacht vragen, onhandelbaar zijn, kunnen bij ABC Balans behandeld worden. Wanneer het energieveld van een kind uit balans is, uit zich dat vaak in het gedrag. Er kunnen tal van factoren van invloed zijn op disbalans, hierbij moet u denken aan:
- Hyperactiviteit;
- Angst;
- Gebrek aan concentratie;
- Vraagt teveel of te weinig aandacht;
- Buitensporige reacties op normale situaties;
- Slaapproblemen;
- Frequent emotioneel;
- Bedplassen.

ABC Balans biedt voor kinderen met genoemde klachten een uitgebreid pakket aan verschillende behandelmethodieken die de factoren aanpakken. Deze factoren verstoren de verbinding met zijn innerlijke. Het herstellen van deze verbinding is van het grootste belang voor een gezond en evenwichtig leven. ABC Balans biedt energetische behandelingen en lifestyle-adviezen die erop gericht zijn het energieveld van het kind weer in balans te brengen zodat de verbinding met zijn innerlijk kan herstellen.
Het gevolg: uw kind krijgt rust en vertrouwen en is weer in balans.

 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692


E-mail: contact@abcbalans.nl


KVK-nummer: 50463438