Spiritueel


U denkt dat spiritueel zweverig is. Maar dat is het zeker niet het geval. U moet namelijk open staan voor u zelf en voor de ander. Het is leven in contact met uw gevoel en met uw hart. U gevoel en intuïtie helpen u aan de juiste informatie.

Energetisch


Een mens is meer dan alleen zijn lichaam. Hij is ook energie. Ieder van ons heeft een energieveld in en om zich heen wat net zo belangrijk is als ons lichaam zelf. Sterker nog, iedere disbalans manifesteert zich eerst in dit energieveld voordat het in ons fysieke lichaam tot uiting komt.

Er zijn vele in- en externe factoren die ons energieveld positief of negatief beïnvloeden. Vertrouwen, een gevoel van eigenwaarde, mooie muziek, de natuur, meditatie; we knappen er allemaal van op. Teveel piekeren, stress, een onprettige sfeer, gebrek aan frisse lucht, slechte voeding, straling; allemaal factoren die ons uit balans brengen.

Een energetische behandeling helpt bij het opnieuw in balans brengen van uw energieveld.

Door energieoverdracht via de handen wordt een teveel aan energie of vervuilde energie afgevoerd. Tekorten worden aangevuld. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd en help u lichaam en geest zijn evenwicht te herstellen.

Een energetische behandeling werkt zowel op lichamelijk als geestelijk gebied bij kinderen en volwassenen.

Bij ABC Balans zien we veel volwassenen met: burnout, concentratiestoornissen, overgevoelige zintuigen, slaapproblemen, depressie, hormonale stoornissen, oververmoeidheid.

 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692


E-mail: contact@abcbalans.nl


KVK-nummer: 50463438