Myrian AretsMensen omschrijven Myrian als zeer betrokken en bevlogen, praktisch, stimulerend, confronterend en warm tegelijk. Zij geven aan zich basaal gehoord en gezien te voelen.

Myrian heeft 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. De coachingsstijl van Myrian is resultaatgericht, geeft vertrouwen en is zeer persoonlijk van aard. Door haar gave weet ze op respectvolle wijze goed tot de kern te komen zodat duidelijk wordt wat er speelt in de huidige situatie van mensen en welke gemotiveerde keuzes je kunt maken om toekomstwensen daadwerkelijk te realiseren. Dit gehele proces heeft ook een positieve invloed op je relaties met andere mensen; niet alleen zakelijk maar ook in de privé sfeer.

Zij is opgeleid als spiritueel coach en heeft een HBO opleiding anatomie, pathalogie, fysiologie en medische diagnostiek en een post HBO orthomoleculaire opleiding volgens de psycho, neuro en immunologie. Verder heeft Myrian een opleiding tot natuurgeneeskundige en psychognomie afgerond.

Door haar werk, 20 jaar lang, als energetisch therapeut heeft zij veel mensen begeleidt met pijn en burnout. Zij heeft jarenlange ervaring als burnouttrainer en coach en is bedreven in het geven van cursussen en opleidingen. Myrian werkt met de Silva methode/ alfa training.

 

Psychische problemen raken ons allemaal

Wist u dat ongeveer 3 miljoen mensen in Nederland psychische klachten hebben? Dat kan bijvoorbeeld stress zijn, maar ook een ernstige eetstoornis, angststoornis, depressie of langdurige rouw om het verlies van een dierbare.

 

Contact

Telefoon Myrian: 0642722692


E-mail: contact@abcbalans.nl


KVK-nummer: 50463438